loading...

Kraj za Šaćirija! PALA ODLUKA! Leti iz reprezentacije!?

Ne piše se dobro fudbaleru Švajcarske u nacionalnom timu.

 

loading...

 

 

 

 

loading...

 

 

 

Đerdana Šaćirija je izgleda toliko zabolela prašina koja se u Švajcarskoj podigla oko pokazivanja “dvoglavog orla” na Mondijalu protiv Srbije, da ni pošteno izvinjenje nije mogao da uputi narodu čiji pasoš ima u džepu.

loading...

Šaćiri se, zajedno sa “saborcem” Granitom Džakom ali i kapitenom Stefanom Lihtštajnerom izvinio naciji zbog “orla”, ali je u jednom pogrešio.

“Naravno, izvinjavam se svima onima koji su se osetili povređenim dok su gledali utakmicu u planinama”, bocnuo je Šaćiri sunarodnike koji žive u ruralnim predelima zemlje.

Najtiražniji dnevnik Blik izašao je jutros s primerenim komentarom.

“Granit Džaka, Đerdan Šaćiri i Stefan Lihtštajner su priznali da su pogrešili u slučaju dvoglavog orla i izvinili se. Makar su Lihtštajner i Džaka uspeli da priznaju grešku, dok je Šaćiri problem podigao na još veći nivo. Sa potpuno nepotrebnim dodatakom da se izvinjava onima koji su gledali utakmicu u planinama, polio je novi litar benzina, u potpuno glupom maniru. Jeste gospodine Šaćiri, mi smo zemlja planina. Ali, ne, gospodine Šaćiri, nisu svi koji žive u planinama ograničenog uma, zagriženi nacionalisti”, stoji u komentaru uredništva Blika.

Prema nekim prvim komentarima u švajcarskoj javnosti, Šaćiriju su odbrojani dani u reprezen: taciji.

 

 

 

 

 

 

 

Švajcarska je poznata kao zemlja u kojoj disciplina i red savršeno funkcionišu, a za provokacije jednostavno – nema mesta.

Izvor: Alo / balkanuzivo

(Visited 1.010 times, 1 visits today)
loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.