loading...

DRMA SE BRISEL – RADOST U SRBIJI: ŠOKANTNA ODLUKA ZA KOSOVO!

Polako se ruši kula od karata, a istorija može vrlo lako da krene da diktira „tempo“ gde vetar duva sa druge strane, ali možda i prvi put u korist napaćene Srbije!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zapad vuče poteze za koje se vrlo često kaje, ali kao loše devojka u vezi oni to neće da priznaju jer na taj način misle da vladaju situacijom, ako ste ikada imali takvu devojku onda znate kako se ta veza završavala! Totalnim krahom, svađom, teškim rečima, a na kraju dana dešava se i to da svako traži „svoje“.

Teroristi na Kosovu sve više prete celoj Evropi, nemaština koja ih pritiska svakog dana postaje nepodnošljiva za mnogo „ograničenih umova“ koji su spremni na sve.

Neverovatna vest je da možda već sledeće godine spisak zemalja koje su priznale tkz. državu „Kosovo“ može da padne ispod 100, što bi bio veliki uspeh, a ono što je tužno je upravo to što jedna „Gvineja Bisao“ ide deset koraka isped zemalja koje važe za ekonomske gigante, gde ljudi žive mnogo bolje nego recimo u gore pomenutoj zemlji, ali njihova politika je sujetna devojka koja neće da prizna grešku u vezi sa Albancima!

Srbija treba da traži svoju šansu u moćnoj Rusiji i Vladimiru Putinu, politička moć i snaga Moskve svakim danom je sve jača i sigurno da mi ne možemo Kosmet da povratimo za godinu dana, ali korak po korak u pravom smislu mi možemo da pobedimo, sve što je preko potrebno je politika strpljenja i mudrih poteza.

Neka se množe zemlje poput „Gvineje Bisao“, biće ih još to je sigurna stvar, a samo sloga može spasiti Srbiju koju crne vrane napadaju svake sekunde, no nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ćeraćemo se mi još“…

Izvor: Beogradski portal

(Visited 25 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.