loading...

OVO GA JE ODALO: Ovo je krunski dokaz da je Zoran Marjanović ubica!

 

 

 

 

 

Zoran Marjanović uhapšen je, između ostalog, i zbog toga što se blato sa njegovih farmerki poklopilo s onim koje je pronađeno na tijelu njegove zvjerski ubijene supruge Jelene. Kako se saznaje, tokom pretresa kuće Zorana Marjanovića neposredno nakon ubistva njegove supruge Jelene policija je između ostalog zaplijenila i njegove farmerke.

Jedan od tragova koji je probudio sumnju je blato na farmerkama koje je nosio Zoran Marjanović. Detaljnom analizom farmerki i blata koje je pronađeno na tijelu ubijene pjevačice ustanovljeno je da je isto, odnosno da se poklapaju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako je istraga utvrdila pored poklapanja analize blata na tijelu pjevačice, odnosno na njenoj garderobi je na više mjesta pronađen Zoranov DNK. Daljom analizom utvrđeno je prisustvo Zoranovog DNK na više mjesta na odjeći koju je Jelena nosila kada je ubijena, za koji on nije dao odgovor kako se tu našao.

 

 

 

 

 

 

 

Iako je prvobitno tužilaštvo smatralo da to pronalazak DNK nije dovoljan dokaz za određivanje pritvora, daljom istragom i vještačenjem pikupljeno je više materijalnih dokaza koji su bacila sumnju na Zorana, te mu je određen pritvor do 30 dana.

(Alo.rs)

(Visited 395 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.