loading...

UDARNA VEST: ON JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ!?

Policijski ekspert Marko Nicović kaže da je Jelenu Marjanović (33) ubio uticajni političar koji joj je, prema njegovim rečima, finansirao karijeru.

– Njen sponzor je mogao da bude samo neko moćan i sa dubokim džepom. Taj je morao da ima mesečnu platu najmanje 10.000 evra kako bi finansirao njen proboj na estradi. Međutim, kada je Jeleni bilo svega dosta i kada je odlučila da ga napusti, on je rešio da je ućutka – tvrdi Nicović.

On ističe da je Jelena, najverovatnije, našla drugog sponzora, zbog čega je političar bio besan.

– Ona je pristala na tu saradnju zbog obostrane koristi i njen suprug je znao za njega. Moguće je i da im je u kuću dolazio. Oboma je poslovni interes bio vrlo bitan, ali njemu je prekipelo kada je našla drugog finansijera – ističe Nicović

 

 

 

 

 

 

 

 

Sagovornik našeg lista naglašava da je saradnja podrazumevala plaćanje njenih gostovanja, skupe garderobe, šminke i svega ostalog.

– Ona za to nije imala dovoljno para, ali je trpela sve zbog uspeha. Kada je pukla tikva, moguće je da je on angažovao nekog klinca da je ubije za nekoliko hiljada evra – navodi on.

Nicović ne isključuje i verziju da su Jelenini sponzori, koji su u njoj prepoznali potencijal, bili iz sveta biznisa i estrade.

– Ona je bila pevačica iz prigradskog naselja, a zna se da za estradni vrh treba dosta da se ulaže. Njen suprug i porodica su je podržavali u tome i ćutali su jer je počela da zarađuje dosta novca -kaže Nicović, koji ne može da precizira gde je Jelena ubijena.

 

 

 

 

Poznati beogradski advokat Toma Fila naglašava da je Jelenin suprug Zoran Marjanović (39) prerano uhapšen.

– Dopunu istrage, koja se sada radi, trebalo je uraditi odmah, a ne nakon 22 meseca. Jeleninu ćerku Janu je trebalo tada saslušati i ispitati sve okolnosti, pa onda hapsiti supruga. Ovako je i interes deteta ugrožen, a ono je najbitnije u svemu – kategoričan je iskusni advokat.

Fila napominje da će neko da odgovara ukoliko se dogoditi obrt u celom slučaju.

– Najstrašnije će biti ako se dokaže da je Zoran Marjanović kriv, a bude oslobođen. Ukoliko se dokaže da nema veze s ubistvom supruge, onda taj tužilac treba da leti sa posla -zaključuje sagovornik Alo.

 

(Visited 247 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.