loading...

NAPUSTIO NAS KRALJ NARODNE MUZIKE! Šaban Šaulić nažalost tragično…

Isplivalo.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić svoju karijeru izgradio je na vanvremenskim hitovima i iskrenosti, zbog koje ga publika obožava. Šaulić je sada otvorio dušu i prvi put progovorio o detaljima odlaska iz „Granda“, te objasnio zbog čega ga je čelnik te produkcije, Saša Popović razočarao.

– Ja sam u žiriju „Zvezda Granda“ bio tri godine i postalo je dosadno, ali i naporno. Bio sam fer prema Saši Popoviću, izašao sam mu u susret maksimalno. Pošteno sam radio svoj posao i ocenjivao momke i devojke u pevanju. Međutim, kada je to prešlo u neki rijaliti, kada su počele svađe i provokacije tih mladih ljudi, meni se to nije dopalo i odlučio sam da tu obavezu eliminišem iz svog života. Nisam želeo da budem rijaliti-igrač Saše Popovića. Obesmislio je to takmičenje, sve je postalo cirkusijada – kaže Šaulić u izjavi za „Srpski telegraf“ i dodaje šta je to što mu je najviše smetalo:

Šaban Šaulić

Šaban ŠaulićFoto: Srbija Danas

– Ta sugestija i pritisak koji je Popović vršio na žiri i na određene kandidate. Ja nikada nisam dozvolio da na mene neko utiče i da mi kaže za koga da glasam, a isto tako nisam želeo da ocenjujem šta je ko obukao. To je van pameti, zanimalo me je samo o kakvim pevačima je reč.

Spekulisalo se da ste imali zdravstvenih problema zbog kojih ste završili u bolnici… Kako se sada osećate?

– Fenomenalno. Ta informacija nije istinita, ali je bezazlena u odnosu na Hrvatsku, u kojoj su me čak i sahranili i neke morbidne slike objavljivali. Tamo sam poginuo, ovde sam strašno bolestan, a u stvari živ sam i zdrav, što je najvažnije. Mislim da mi neko od kolega smešta te priče. Znate, na estradi vlada zavist i nekome smeta Šaban Šaulić zato što ima mnogo nastupa tokom godine. Baš tog dana kada je vest izašla, imao sam fenomenalan nastup u Londonu i pomislio sam – zašto baš danas da mi pokvare ovaj utisak – iskren je Šaban.

sasa-popovic

Srbija Danas / Jelena Obradović

(Visited 1.657 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.