loading...

ŠOK NAD ŠOKOVIMA: UBICA JELENE MARJANOVIĆ KONAČNO UHAPŠEN!

 

 

 

 

 

 

Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, priveden je ponovo u sredu 5. decembra jer se nije odazivao sudskim pozivima koje je dobijao.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marjanović inače ima dva predmeta koja se u Prekršajnom sudu vode protiv njega, i oba su iz 2017. godine. Njega je policija redovnom proverom zaustavila i utvrdila da je vozačka dozvola koju je dao na uvid istekla šest meseci ranije.

On je nakon toga u Prekršajnom sudu dao izjavu rekavši da je prevideo činjenicu da mu je dozvola istekla.

– Mislio sam da dozvola koju imam još važi. Došlo je do previda i preuzeći odgovornost koja je potrebna – rekao je Marjanović, a naveli su izvori „Blica“ bliski slučaju.

Marjanović je nakon privođenja vraćen kući, a očekuje se da će sudija uskoro doneti presudu. Zaprećena kazna za ovaj prekršaj je od 6.000 do 20.000 dinara.

Podsećanja radi, jedan od razloga zbog kojih Marjanović nije primao pozive je njegov boravak u pritvoru u Centralnom zatvoru. On je tamo proveo nepunih 10 meseci kao jedini osumnjičeni za ubistvo svoje supruge pevačice Jelene Marjanović, iako je od pronalaska beživotnog tela njegove supruge tvrdio da ni na jedan način nije umešan u zločin.

Međutim, Apelacioni sud je u julu ukinuo pritvor Marjanoviću, a tim povodom oglasio se i ministar Nebojša Stefanović napomenuvši da njegovo puštanje ne znači da je on sada nevin. U obrazloženju suda navedeno je da Apelacioni sud smatra da pažnja javnosti, koja neminovno u ovom slučaju postoji, neće ometati istragu protiv Marjanovića.Podsećanja radi, pevačica Jelena Marjanović pronađena je mrtva 2. aprila 2016. godine u kanalu u Crvenki, naselju kraj Borče. Od tada, ovaj slučaj je pod budnim okom javnosti koja izdašno prati svaki novitet i svaki obrt.

Narednih dana, od trenutka pronalaska, policija je saslušala veliki broj svedoka, a najzapaženiji su bili članovi Zoranove porodice, koja je bila pod lupom javnosti konstantno. Dan nakon što je njeno telo pronađeno, Zoran je priveden na 48 sati, i podvrgnut poligafskom ispitivanju koje je navodno prošao.

Nakon istrage duge 17 meseci, Marjanović je uhapšen sredinom septembra prošle godine, a Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću u julu ove godine.

Ovaj kontroverzni slučaj, koji je uzdrmao Srbiju i region, a o kom su pisali i svetski mediji, od samog početka prate brojna pitanja i nelogičnosti, na koje odgovora nema čak i nakon što je protiv Zorana Marjanovića podignuta optužnica. Uz to, oružje kojim je usmrćena Jelena takođe nikada nije pronađeno.

Protiv Zorana Marjanovića vodi se još jedan postupak zbog prebrze vožnje. On je, naime, vozio svoj automobil 20 kilometara na sat brže nego što je to dozvoljeno, i to u naseljenom mestu.

 

(Visited 3.128 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.