loading...

SRBIJA POD ŠOKOM! DARKO LAZIĆ NAŽALOST… TUGA!

Doktori su saopštili Lazićevim roditeljima da bi pevač mogao da ima retrogradnu amneziju, te da se ne seća nekih detalja iz svoje prošlosti

Darko Lazić će imati rupe u pamćenju, saznaju mediji od izvora bliskog poznatom pevaču. Zbog hematoma na mozgu i veštačke kome u kojoj je bio dva puta folker se sigurno neće sećati dana posle nesreće, a kako tvrdi naš sagovornik, iz sećanja će mu se izbrisati i neki događaji iz prošlosti.

 

 

 

 

 

Lazićev rođak tvrdi da su lekari pripremili porodicu na Darkov dug oporavak, ali i na mogućnost da zaboravi neke važne događaje:

– Darko se sada zbog bolova, lekova i svega što ga je snašlo gubi. Stalno je pod jakim sedativima, pa doktori ne mogu ni da ocene koliko je njemu memorija oštećena. Bunca, traži jače lekove, drogu…. Neurolozi ga stalno pregledaju i oni su saopštili Darkovim roditeljima da postoji mogućnost da ima neke rupe u sećanju – kaže izvor.

Darko Lazić

Darko Lazić
Foto: Srbija Danas

On dodaje da je ova vest mnogo uznemirila njegove roditelje:

– Majka je plakala dugo. Strahuje šta bi to sve Darko mogao da zaboravi. Stalno ponavlja: „Samo da ne zaboravi Lorenu, samo da ne zaboravi Loku“, ali mi smo svi sigurni da se to neće dogoditi. On je već pitao za dete. Možda se neće sećati kristalno jasno nekih stvari, ali mi smo sigurni da one najvažnije ne može da zaboravi. Ne želimo da verujemo da to može da se desi – poručuje Darkov rođak.

Porodica je odlučna da uradi sve kako bi se Lazić potpuno oporavio, tako da su već počeli da se raspituju ko su najbolji neurolozi u zemlji:

– Nema koga nisu zvali, raspituju se šta znači ta retrogradna amnezija i kako da se bore sa tim problemom. Ako treba, vodiće ga i u inostranstvo na lečenje. Sve kolege zovu, nude se da pomognu, tako da pare neće biti problem, samo da nađemo dobrog stručnjaka i da Darko smogne snage da se bori. Mnogo smo srećni što su mu lekari spasili nogu i što je ta operacija dobro prošla. Jak je on, izboriće se sa svim nedaćama – kaže sagovornik.

 

 

 

(Visited 5.480 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.