loading...

UDARNA VEST – NA POMOLU RAT: Albanske trupe krenule ka severu Kosova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima informacije o pokretu “albanskih trupa” iz dve baze ka severu Kosova.

“Dve su opcije moguće… Uzeli su gliser na Gazivodama kojim se Tači vozio, pa je moguće da kreću u kontrolu jezera i da tako pokazuju mišiće ili da kontrolišu ‘zeleni prelaz’ na severu, kako bi sprečili protok robe ka srpskim sredinama na Kosovu”, rekao je Vučić na sastanku sa predstavnicima Srba sa Kosova.

Vučić je rekao da je obavešten o pokretu pripadnika Rosu.

“Idu ka južnom delu Mitrovice. Dolaze pripadnici Rosu i KBS, idu velikim kamionima punim ljudi, ka južnoj Mitrovici, verovatno ka Bairu”, rekao je Vučić i dodao da nijedan pripadnik KBS srpske nacionalnosti nije pozvan na posao.

“Mi nismo premeštali vojne i policijske snage. Za šta se pripremaju, ne znam…”, naveo je Vučić.

On je rekao da će nastaviti da prati situaciju i da Srbi treba da znaju da neće biti ostavljeni na milost i nemilost.

Nadam se da nikome neće pasti na pamet da primenjuje nasilje prema našim ljudima i da krene u ubijanje ljudi samo zato što su Srbi, jer to srpska država neće dozvoliti“, rekao je Vučić.

Nakon odluke Prištine da poveća carine na srpsku robu od 100 odsto, predstavnici Srba kod Vučića. On poručio da ih neće ostavii na cedilu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u slučaju paljenja srpske robe na Kosovu i Metohiji na delu najgora vrsta nacizma.

(Beta,Tanjug)

(Visited 226 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.