loading...

ŠOK U MRTVAČNICI: Umrlu ženu (33) hteli staviti u sanduk, a onda između njenih nogu počelo…

Bizarni incident dogodio se u selu Mtajisi u Južnoj Africi. Majka petoro djece je preminula, a njeno tijelo predano je pogrebnoj firmi koja je trebalo da ga pripremi za sahranu.

Međutim, na dan prije sahrane, 10 dana otkako je preminula, osoblje je primijetilo da je mrtva beba počela da se pojavljuje između njenih nogu, piše portal “Espreso“

Kako navode lokalni mediji, relaksacija mišića nakon smrti ili razmnožavanje bakterija u mrtvom tijelu mogući su uzroci za izbacivanje nerođene bebe iz organizma.

“Kada smo prenosili tijelo iz mrtvačnice do sanduka, otkrili smo da je između njenih nogu beba. Bila je mrtva. Bilo smo toliko šokirani i uplašeni da nismo čak pogledali ni kojeg je spola beba. U poslu sam preko 20 godina i nikada nisam čuo da se mrtva žena porodila”, izjavio je direktor pogrebnog preduzeća, Fundil Makalana.

Njena majka Mandzala Mdoji (76) ostala je potpuno zatečena onim što se dogodilo.

“Obratili smo se obrazovanim ljudima koji znaju bolje, da bi nam objasnili kako je moguće da se mrtva žena porodi. Imam više od 70 godina, i nikada nisam čula za tako nešto. Zašto se to dogodilo mom djetetu? Prvo sam bila uništena kada je moja kćerka umrla, a sada i ovo”, izjavila je shrvana žena.

(dokazano.net)

(Visited 8 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.